Social Media - Facebook Twitter Linkedin

Facebook, Twitter, Foursquare, LinkedIn, Youtube, Instagram .. ziet u het bos niet meer door de bomen? U weet niet hoe hiermee om te gaan? Welk platform voor uw doelstellingen te kiezen?

Strategie bepalen, keuze van het geschikte platform en opleidingen

Een juiste strategie bepalen om uw online doelstellingen te behalen is cruciaal om succesvol te zijn in het huidige digitale tijdperk. Beginnen dus met strategie en dan pas met de tactics.

Wij begeleiden u met het opstellen van uw strategisch plan gebaseerd op uw doelstellingen, maar ook uw organisatorische en budgetaire mogelijkheden. Afhankelijk van uw doelgroep kiest u het juiste sociale netwerk, wij zorgen mee voor de opstart.
Daarnaast kunnen we u en/of uw medewerkers opleiding geven hoe deze media zinvol te gebruiken. Opleidingen geven we op de locatie naar uw keuze.

Enkel sociale media opleiding nodig?

Uiteraard kan u ook enkel opleidingen op maat aanvragen. Op maat omdat niet iedereen dezelfde verwachtingen heeft van elke opleiding. Basiskennis is ook niet gelijk bij elke cursist. Samen kijken we naar de kennis de reeds in huis is en welke kennis ontbreekt. U kan kiezen uit opleidingen van een halve dag of een gehele dag (of meerdere als het om een traject gaat).

Sociale media opleidingen (thema’s) die we kunnen aanbieden:

– Introductie Social Media
– Twitter, zowel voor beginners als gevorderden
– LinkedIn, zowel voor beginners als gevorderden
– Facebook, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik
– Instagram, zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik

Neem contact op, stel uw vragen, wij zorgen voor een vrijblijvende offerte.