http://www.aurelium.be/media/41286/plaatsonafhankelijk_148x145.jpg

Over heel het land vind je tegenwoordig co-working spaces. Werkplekken die je per uur, per dag of per maand kan afhuren. Handig voor freelancers en vertegenwoordigers die geen vast kantoor hebben maar af en toe toch een professionele ruimte nodig hebben. Denk aan vergaderingen, presentaties, brain storm sessies, enz.

De bekendste in Vlaanderen zijn Bar D’Office, Burooz, richting Brussel denken we aan Betagroup in Etterbeek en The Loft in Vorst.

Recentelijk is er eentje bijkomen; Clubhouse van Aurelium in Kontich. Tenminste, Clubhouse is het kantoorgebouw van Aurelium.

Dus het aparte hier is dat Aurelium hun eigen infrastructuur ter beschikking stelt voor buitenstaanders, bedrijven die een offsite meeting willen houden, een event organiseren (heel het 3de verdiep is ter beschikking), vertegenwoordigers die korte meetings willen houden, of gewoon tussen Antwerpen en Brussel even een werkruimte nodig hebben, maar niet in een café willen zitten werken.

Vandaag heb ik een privé rondleiding gekregen van André Huynen en ik moet zeggen dat ik het een zeer fijne maar vooral moderne omgeving vind. Smartboards, Round Table, domotica voor licht ed. Een zeer stevige investering, maar het zal vast wel zijn vruchten afwerpen.

Comments (1)

 1. Jelle Verdoodt

  Reply

  Dag Nancy,

  Heel toevallig dat ik net op jouw website terecht kom (want was op zoek naar specifieke info over foursquare). Maar niets is toeval, want over een weekje ongeveer openen ik en een partner een nieuwe coworking space in Gent aan de Watersportbaan. Nog sterker: onze unieke insteek is de combinatie tussen werk en sport, en we richten ons ook in de eerste plaats op ondernemers en professionals in de sportbusiness, en ik lees net dat jij bij Nike hebt gewerkt!

  Dus bij deze krijg je van mij de heads up over de komst van een nieuwe coworking space in Gent: Shambho Open Office.

  Vele groeten,
  Jelle

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.